Skladba TOTO JE HIP HOP je vonku!

Konečne! Ak sa už tešíš ako znie deväť najlepších slovenských raperov, dvaja najlepší českí raperi a jeden spevák Michal Biely? Hudobný dramaturg musiq1 a producent skladby TOTO JE HIP HOP Viktor Hazard a štúdiový majster Jazzy majú pre teba super správu. Skladbu dokončili a už od štvrtkového rána ju začne exkluzívne rotovať rádio Europa 2.

Podobne rýchly ako Hazard a Jazzy však nie je režisér videa TOTO JE HIP HOP Braňo Vincze. Pred dokončením odcestoval do New Yorku. Nepostrihaný materiál tu však na neho čaká a ty už čoskoro môžeš svojich obľúbených raperov nielen počuť, ale aj vidieť. Dúfajme, že načerpá inšpiráciu vo veľkomeste.

V skladbe účinkujú raper DNA, Opak a Moe z AMO, Majk Spirit a Otecko z H16, Michadelik a Supa z Mojej reči, Vec a Zverina, Čistychov, Orion a Vladimir 518 z PSH plus spevák Michal Biely.

Festival TOTO JE HIP HOP pod hlavičkou musiq1summer odštartuje 2. - 3. júla v Areáli vodných športov v Hornej Strede pri Piešťanoch.